Unieke postzegels met een doel! Wij hebben besloten om 2x per jaar een persoonlijke zegel uit te brengen met daarop een dier dat ziek is binnengebracht en later weer gezond is vrij gelaten. Op de eerste 2 zegels staan ons asiel en ons logo. Alle zegels hebben een limiet van 100 vellen om ze uniek te houden.  Het zijn velletjes van 10 stuks no 1 zegels. Natuurlijk willen we hier ook een kleine opbrengst uit halen voor de dieren die we verzorgen

Postzegelactie (nieuwe en gebruikte zegels)

Wij hebben besloten om 2x per jaar een persoonlijke zegel uit te brengen met daarop een dier dat ziek is binnengebracht en later weer gezond is vrij gelaten. Op de eerste 2 zegels staan ons asiel en ons logo. Alle zegels hebben een limiet van 100 vellen om ze uniek te houden. Het zijn velletjes van 10 stuks no 1 zegels. Natuurlijk willen we hier ook een kleine opbrengst uit halen voor de dieren die we verzorgen

  • Het velletje zal postfris worden geleverd en is gewoon te gebruiken op uw post.
  • De zegels kosten € 12.50 per vel, inclusief het verzenden.
  • Als het geld voor de postzegels is ontvangen worden de zegels verstuurd.
  • U kunt het geld overmaken naar: IBAN: NL 71 INGB 0005545590 t.n.v. Vogel-en Zoogdieropvang Zeeland
  • Hierboven een afbeelding van de uitgebrachte postzegels.
  • Dit zij alle uitgaven van de Mikke Postzegels.
  • De laatste nieuwe is de Brandgans.

Interesse?

Als u interesse heeft in één of meerdere velletjes, stuur dan even een mailtje met vermelding van uw VOLLEDIGE ADRES de AFBEELDING en HOEVEEL velletjes u wilt ontvangen naar: demikke@zeelandnet.nl of vul onderstaand formulier in.

 

Tussenstand inzamelingsactie

Beste Vogelvrienden,

Bij deze de eerste tussen stand van de gespaarde en gebruikte postzegels en spaarzegels in 2018.
U heeft weer fantastisch uw best gedaan, hartelijk dank hiervoor.
Spaart u alstublieft gewoon door want wij zijn er heel erg blij mee.

Postzegels: € 881,85
Spaarzegels: € 26,00

Met vriendelijke groet,
team medewerkers van de Mikke.

Let op; het adres waar u uw gebruikte postzegels
en spaarzegels naar toe stuurt is:

“de Mikke”
t.a.v. Ria
Postbus 98
4330 AB Middelburg

Lieve vrienden van de Mikke,

Graag willen wij iedereen bedanken die ons steunden door het kopen van velletjes postzegels. Het sparen van gebruikte postzegels, en spaarzegeltjes. Spaart u alstublieft gewoon door in 2018, want wij zijn er heel erg blij mee. Ook dit jaar komen er weer 2 nieuwe velletjes postzegels uit.
In maart en september, met dieren die patiënt geweest zijn bij de Mikke en later in goede gezondheid weer zijn losgelaten. Ditmaal twee vogels.
Wij moeten helaas de prijs van de nieuwe velletjes verhogen met € 2.50. De nieuwe velletjes kosten nu dus € 12.50 dit in verband met de alsmaar stijgende kosten van postnl. Heel graag willen wij een klein bedragje overhouden voor de verzorging van onze dieren, want daar verkopen wij de postzegels voor. Hopelijk heeft u hier voor begrip.

Met vriendelijke groet,
team medewerkers van de Mikke.